Eksperimentaalmuusika õhtu klubis Rockstar's

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksperimentaalmuusika õhtu klubis Rockstar's
Eksperimentaalmuusika õhtu klubis Rockstar's Foto: promo

3. mail klubis Rockstar’s toimub post/eksperimentaal muusika kontsert, mille raames astuvad lavale Prantsusmaa post-metal ansambel Dirge, instrumentaal bänd Ocean districts ning oma debüüti eesti laval teeb Odota.

Foto: promo

Dirge on Prantsusmaa suurim post-metal bänd, mis oli asutatud aastas 1994. Peaaegu 20-aastase kärjaari jooksul bänd andis välja 6 albumit ning viimane nendest nimega «Hyperion» on nomineeritud kategoorias «Aasta parim album» portalil Metalstorm. Neurosis, Isis ja Cult of Luna on need bändid, mis inspireerivad prantsuse muusikud bändist Dirge.

Oma debüüti eesti laval teeb Odota, mis on Jarmo Nuutre (Blood Pavilion, Hjem, ex-Talbot) black metalile, industrialile, ambientile ja psühhedeeliale viitav metaliprojekt. Eelmise aasta lõpul avaldas Odota oma debüütalbumi «Fever Marshal» ja käesoleva kevadega sai hoo sisse ka kontserttegevus nii kodumaal kui mujal. Lisaks esinemistele käib töö juba ka uue, sügisel avaldatava materjaliga.

Foto: promo

Ocean Districts on neljaliikmeline instrumentaalansambel Tallinnast, mille alged tekkisid 2011. aastal. Ühe-mehe kõrvalprojektist välja kasvanud kooslus kätkeb endas mõjutusi erinevatest žanritest ja bändidest, mille ühisteks nimetajateks võiksid olla meloodia, atmosfäär, emotsioon ja dünaamika. Bändi debüütalbum «Expeditions» on allalaetav ning ostetav bandcampi keskkonnast.

Foto: promo
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles