Vaata: need on 24 kõige grandioossemat ja uhkemat pulmapidu läbi aegade!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West
Kim Kardashian ja Kanye West Foto: Kim Kardashian / Instagram

Arvasid, et räppar Kanye West ja tõsielustaar Kim Kardashian pidasid läbi aegade uhkeimad pulmad? Või et George Clooney Veneetsia pulm teeb varasematele staaridele silmad ette? Sugugi mitte!

Ühed kuulsaimad pulmad toimusid 1770ndatel, kui Louis XVI ja Marie Antoinette pidasid maha pulmapeo 5000 lähima sõbraga. Marie'd kaunistas teemanitega pulmakleit.

Kuninganna Elizabethi ja prints Philipi pulma 1946.aastal jälgisid raadiost 200 miljonit kuulajat ja kohal oli 2000 külalist. Elizabethi kleiti kaunistas 10 000 pärlit. Meeleolukas on ka see, et kuninganna suutis oma tiaara enne tseremooniat ära lõhkuda. Õnneks õukonna juveliir parandas kuulsa peaehte õigeks ajaks.

Foto: SCANPIX

John F. Kennedy ja Jackie Kennedy pulmas 1953.aastal oli nii palju külalisi, et paaril võttis mõned tunnid, et kõiki külalisi kätelda.

Kui teha hüppe 2005.aastasse, siis maailmakuulsad näitlejad Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas kutsusid oma pulmakülalised tähistama nähtamatu tindiga kirjutatud kutsetega ning pidu valvasid üle 50 politseiniku.

Foto: SCANPIX

2010.aastal abiellunud lauljatari Katy Perry ja koomiku Russell Brandi pulmas olid kohal koguni elevandid.

Loomulikult olid kuningaperele kohaselt uhked pulmad ka prints Williamil ja Kate Middletonil, kes praeguseks koos teise lapse sündi ootavad.

Foto: SCANPIX

Vaata seeriat läbi aegade uhkeimatest pulmadest ja nende pidajatest SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles