ELU24 LIVE/ Külas käis Kerli õde Eliisa Kõiv, kes on osalenud ka staarisaates

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 23.aprillil jätkas Elu24 live kauni staarisaatest tuntuks saanud lauljatariga Eliisa Kõiv, kes on ka Kerli Kõivu õde.

Foto: Viktor Burkivski

«Laulupisik oli sees juba väiksena, sai lauldud vanaisaga ja osaletud laulukonkurssidel. Hiljem läksin laulma Ursel Oja laulustuudiosse, kellega sai samamoodi lauldud erinevatel konkurssidel ning palju esinetud. Need olid väga toredad ajad,» rääkis Eliisa Kõiv Elu24-le, et on õppinud ka klaverit nii Elva kui ka Ülenurme muusikakoolis.

Peale gümnaasiumi lõpetamist astus Eliisa ülikooli ning laulmine jäi tagaplaanile: «Olid pigem mõned projektid ja saade «Eesti otsib superstaari», mis oli väga äge kogemus.»

«Praegu keskendun rohkem koolile, kuid olen leidnud endale koostööpartnerina Marco, kes on produtseerinud ka minu päris esimese singli «Sinuga koos». Mis puudutab tulevikku, siis tahaks kindlasti õppida lugusid kirjutama ja valmis kirjutada mõned kummitama jäänud viisijupid,» pajatas Eliisa.

Foto: Viktor Burkivski

Eliisa Kõiv, kes on Kerli Kõivu õde ja laiemale üldsusele tuntud ka «Eesti otsib superstaari» saatest, avaldas oma esimese singli «Sinuga koos» selle aasta 9.märtsil. Esialgu oli lugu kirjutatud ja lauldud pühendusega ühele erilisele inimesele, kuid saades sõpradelt väga head tagasisidet, otsustati laul avaldada ka laiema publiku ees. Südamlik lugu räägib armastusest ja selle püsimajäämisest ajas.

Laul on olnud ka Kanal 2 uudistesaate «Reporter» ilmalugu ja seda saab kuulda ka kõikidest raadiojaamadest.
 
Kaunis lauljanna Eliisa Kõiv külastas Elu24 stuudiot neljapäeval, 23.aprillil kell 12.00! Saadet juhtis Elu24 glamuurne peatoimetaja Anu Saagim.
 
Vaata järele, mis saates toimus!
 
 

 

Anu Saagim tänab Eestimaist moebrändi Denim Dream.

Copy
Tagasi üles