ETV2 täidab õhtu õõvastava õudusega

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Vikatimehe poeg»
«Vikatimehe poeg» Foto: Kaader filmist

Täna õhtul pakub ETV2 kõikidele julgetele televaatajatele võimalust nautida nelja õõvastavat õudusfilmi.

Õudusõhtule teeb alguse kell 21.00 eetrisse jõudev film«Vikatimehe poeg». See on Sergei Kibuse lühimängufilm, kus peaosi mängivad Mari ja Mikk Jürjens.

Kell 21.20 jõuab eetrisse aga film «Rändaja». Noor ja kaunis fotograaf Sandra (Carita Vaikjärv) saab oma tädilt päranduseks vana ning üksiku maja. Tema esialgne plaan on maja maha müüa, kuid enne seda otsustab ta seal veeta rahuliku nädalavahetuse. Algselt planeeritud puhkus muutub, kui Sandra mõistab, et maja näib olevat tumedate jõudude meelevallas.

Kell 21.50 saab aga ETV2 ekraanil näha hirmufilmi «Babaduuk». Austraalia väikelinnas elab üksikema Amelia koos hüperaktiivse poja Samueliga. Poisil ei ole toeks võtta ei isa ega sõpru, on üksnes väsinud ema, kes kõigega peab hakkama saama, lapse ärev ja rahutu loomus kohtleb aga reaalsust omamoodi. Selline suhe toob kaasa õõvastava ülekande, poisi probleemid kanduvad emale ja matab mõlemad süngusse.

Hirmuõhtule paneb punkti kell 23.20 eetrisse jõudev «Sügisene saak». Kui oma surnud naist leinavale kalurile pakutakse võimalust kaotatud armsam tagasi võita, on mees nõus sõlmima faustlikku lepingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles