Cissy Houston: Bobbi Kristinal on pöördumatu ajukahjustus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cissy Houston ja Bobbi Kristina Brown 2012. aasta oktoobris
Cissy Houston ja Bobbi Kristina Brown 2012. aasta oktoobris Foto: SCANPIX

Bobbi Kristina Brown vanaema Cissy Houston ütles, et Bobbi Kristinal on pöördumatu ajukahjustus ja ta pole reageerimisvõimeline.

Bobbi Kristina isa Bobby Brown ja tädi Tina Brown väitsid mõned päevad tagasi, et neiu on ärkvel, suhtleb ja ei vaja enam hingamisaparaadi abi. Houstonite perekonna väitel pole neil juttudel kahjuks alust.

Cissy Houston ütles esmaspäeval ajakirjale People: «Naasin just Bobbi Kristina juurest haiglast ja kuigi ta pole enam kunstlikus koomas, on tal trahhetoomia ning arstide sõnul laiaulatuslik pöördumatu ajukahjustus ja ta on reageerimisvõimetu.»

«Arstidega kohtumine ja arusaam, et ta võib sellises seisundis terve elu elada, kurvastab mind väga. Nüüd võime ainult Jumalalt imet paluda. Palvetage meie eest!» lisas Cissy.

Märtsi alguses 22-aastaseks saanud Bobbi Kristina leiti Roswellis oma kodus teadvusetult vannis lamamas 31. jaanuaril. Veebruaris üritasid arstid Bobbi Kristinat kunstlikust koomast äratada, kuid tal tekkisid ägedad krambid ning ta viidi koomasse tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles