#KylieJennerChallenge on uus trend, mis ajab iiveldama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kim Kardashiani noorema poolõe Kylie Jenneri pundunud huultest on alguse saanud uus häiriv ilutrend #KylieJennerChallenge. 

Netiväljakutse hakkas levima pärast seda, kui 17-aastane Kylie ilmus avalikkuse ette tunduvalt suuremate huultega, vahendab People. Noored tüdrukud ja poisid jäljendavad seda nõnda, et tõmbavad napsiklaasiga huuled vaakumisse, mille tõttu need üles paistetavad.

Õnneks on veidral hullusel ka üksjagu kriitikuid. «Kui ma näen veel ühte pilti pundunud huultest, hakkan oksele! Inimesed, mis teil viga on?» ahastab üks Twitteri kasutaja. Teine nimetab neid «täispuhutud huultega klounideks».

Terviseasjatundjad peavad aga trendi murettekitavaks - sellise tegevuse tagajärjel võib tekkida märkimisväärne valu, paistetus ja sinikad ning korduvate katsete puhul isegi armid ja püsiv moonutus.

Foto: Twitter / Instagram

Väljakutsest pole vaimustuses ka Kylie Jenner ise, kes kirjutas teisipäeval Twitteris: «Ma ei ole siin selleks, et julgustada noori tüdrukuid minu moodi välja nägema või panna neid arvama, et nad peaksid sellised olema. Tahan julgustada inimesi olema ISEENDA moodi ja mitte kartma välimusega eksperimenteerimist.» 

Foto: Kylie Jenner
Foto: Kylie Jenner
Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles