«Tants Rambivalguses» alustab sel nädalal eelcastingutega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tants Rambivalguses»
«Tants Rambivalguses» Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Juba sellel laupäeval, 25. aprillil saavad hoo sisse uue televõistluse «Tants Rambivalguses» eelvoorud. 

«Tants Rambivalguses» on sügisel eetrisse jõudev telesaade, mis toob vaatajani Eesti parimad profitantsijad ja tutvustab erinevate tantsustiilide võlu. Saated täis ärevust, draamat ja enneolematuid etteasteid, nii Eesti, kui ka maailmakuulsaid koreograafe, pinget, rõõmu ja võidujanu jõuavad televaatajate ette sügisel.

Prooviesinemised saavad alguse Kuressaarest, kus toimub eelcasting juba sellel laupäeval, 25. aprillil. Järgmisena liigub «Tants Rambivalguses» meeskond saate kandidaate hindama Narva ja Jõhvi 26. aprillil, Pärnusse 28. aprillil, Tartuse 29. aprillil ning prooviesinemised lõppevad Tallinnas 30. aprillil. 

Foto: promo

Kas ka Sinu kireks on tants ja tahad enda oskusi teistega jagada? Tule ja pane end proovile! Registreeruda saavad kõik huvilised siin.

«Tants Rambivalguses» on ainulaadne saateformaat, mis sisaldab maailma tuntuimate tantsusaadete elemente kui ka enneolematuid aspekte ja lahendusi. Kogu projekti on kaasatud suur ja professionaalne meeskond, kus on nii kogenud asjatundjaid kui ka mitmeid uusi talente. Tutvu «Tants Rambivalguses» facebooki lehega ja ole kursis kõige toimuvaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles