Rikkad ja ilusad pidasid pidu! Palju õnne hotell St. Petersbourg!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud neljapäeval, 16 aprillil tähistas Tallinna vanim hotell enda 165ndat sünnipäeva ja 5da tärni saamist koos parima seltskonna ja värvika programmiga.

Foto: Harry Tiits

Tallinna vanalinnas Rataskaevu 7, asuv St. Petersbourg hotell pidas väärikalt oma sünnipäeva ja pakkus enda auväärt külalistele üllatusi täis õhtut.

Aktiivsed sünnipäevapeo ettevalmistused algasid juba paar nädalat tagasi, kui sai paika meeletu tordi kavand. Tort, mis püüdis pilke ja oli justkui staar omaette, oli väljakutseks nii tordimeistritele, kui ka ainult parimat kvaliteeti ja maitseelamust ootavale sünnipäevalapsele.

Õhtu juhatasid sisse Mart Sander ja  Eesti Kontserdi muusikud, orkester kinkis hotellile päris enda loo. Mart Sander pakkus kõigile aga killukesi hotelli ajaloost!

Õhtu jätkus imelise Gaelle Meysman (Belgia) etteastega, kaunis laulja esitas nostalgilisi 80date kuldajastu muusikapalasid, mis olid hoolikalt valitud hottelli ajalugu silmas pidades.

Foto: Harry Tiits

Samuti pakkusid silmailu kaunid baleriinid, kuid õhtu üks tähtsaimaid hetki, oli siis, kui Hotelli Liidu esindaja, Raigo Triik andis üle viienda tärni sertifikaadi. Hotell St. Petersbourg on äärmiselt tänulik ja õnnelik, et sai nii suure sündmuse veelgi suurepärasemaks teha ja seda kõike jagada enda auväärt külalistega.

Foto: Harry Tiits

Eriti suured tänud kõikidele koostööpartneritele, kes aitasid selle kauni õhtu teoks teha ja suur kummardus Mohito Fashionile, et eriline õhtu muutus veelgi erilisemaks.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles