Elu24 video! Karl-Erik Taukar: meie värske singel on kommertshuvist puutumatu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on TV3 eetris saate «Eesti otsib superstaari» kolmas finaalsaade. Teiste seas püüdis Elu24 kaamera ette saatejuht Karl-Erik Taukari.

Tänases saates sai kuulda avalikult esimest korda Karl-Erik Taukari uut singlit «Kõik kordub», mis tuleb ametlikult välja alles homme. Kui võrrelda uut lugu eelneva loominguga, siis Karl-Eriku arvates on sarnasusi kõige rohkem hitiga «Vastupandamatu». Igatahes on uue loo näol tegemist Taukari bändikaaslaste lemmikuga.

Veel pole Karl-Erik uut laulu mõnele reklaamile või saatele ära lubanud, seega saab lugu esialgu kuulata vaid raadiost, internetist või kontserdil.

Taukari arvates on saate käigus olnud võistlejate areng ühtlane, kuid kolme aata jooksul on arengult suurima hüppe teinud Karl Mihkel Salong.

Superstaarisaates on aeg-ajalt kuulda Karl-Eriku peaaegu tunnuslauseks muutunud hüüet «Alright». See hüüatus on pärit saate hooaajast, millal Karl-Erik samuti üks võistlejatest oli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles