«Rannavalve» staari tissiopp läks nässu: tahan oma endist keha tagasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Eggert 2015 / 2002
Nicole Eggert 2015 / 2002 Foto: Vida Press

«Rannavalve» staar Nicole Eggert tahab tagasi oma endist väljanägemist.

43-aastane näitlejanna astub üles sarja «Botched» tulevases episoodis ja ta loodab, et dr Terry Dubrow ja dr Paul Nassif suudavad taastada tema rindade ilu.

Eggert on lasknud rindu opereerida viis korda ja ta on rahul olnud vaid ühega. Nüüd soovib ta B-korvi, kuid dr Dubrow soovitab pigem rindu suurendada, et tema büst loomulikum välja näeks.

«Kui need liiga väikseks teeme, ei lähe rindade laius kokku profiiliga ja ta näeb väga lame välja. Kõik on kinni proportsioonis,» seletas arst.

Kui Dubrow seletas, miks ta peab rindu hoopis suurendama, solvus naine, sest arst nimetas teda «suureks» ja «raskemaks».

Eggert tunnistas, et «Rannavalves» töötamine tekitas temas «tissikadedust». Tema töölepingus oli kirjas see, et ta peab säilitama oma kehakaalu.

«Seal oli kahekilone kaaluklausel. Samas ma usun, et kellegi jaoks polnud see probleem, sest kõik pidid ju päev läbi trikoo väel ringi jooksma. Tänu sellele hakkasin trenni tegema ja see õpetas mulle distsipliini,» seletas Eggert.

Nicole Eggert 2002. aastal
Nicole Eggert 2002. aastal Foto: Vida Press
Nicole Eggert tänavu märtsis
Nicole Eggert tänavu märtsis Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles