Jeremy Clarkson: mul oli närv püsti, sest arst ütles, et mul on arvatavasti vähk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Hittsaate «Top Gear» saatejuht Jeremy Clarkson avalikustas, et kaks päeva enne BBC produtsendi ründamist ütles arst talle, et tal võib olla vähk.

55-aastase staari sõnul oli tegu ühe stressirohkema ajaga tema elus.

«Kaks päeva enne kähmlust ütles arst mulle range tooniga, et tükk mu keeles on arvatavasti vähk ja ma pean seda otsekohe kontrollida laskma,» kirjutab Clarkson väljaandes The Sunday Times. «Kuid ma ei saanud seda teha, sest meil oli pooleli «Top Geari» hooaeg. Ja «Top Gear» oli alati kõige tähtsam.»

Õnneks selgus, et tegemist polnud vähiga. Clarkson seletas: «See oli kõige stressirohkem päev, mis mul on ette tulnud BBCs töötatud 27 aasta jooksul. See oli uskumatult närvesööv, kõik läks aina halvemaks ja siis, teate küll... juhtus see asi. Kuid kõigil tuleb ette pingelisi päevi ja nendega saadakse paremini hakkama kui mina.»

Clarksoni sõnul oli «Top Gear» saanud pärast lahutust ja ema surma tema elu olulisemaks asjaks ning ta muretses sarja iga detaili pärast. 

«Ärkasin igal hommikul, muretsedes iga viimasegi lause pärast. Õhtul magama minnes muretsesin, kas päeva jooksul tehtud muudatused olid ikka õiged,» meenutas Clarkson. «Kui väljas olime, rääkisid sõbrad minuga ja ma nägin nende huuli liikumas, kuid ei kuulnud, mida nad ütlesid. Ma tundsin ennast pärast kodu ja ema kaotamist kohutavalt, nii et sukeldusin täielikult oma töösse, millest nüüd, idiootselt, suutsin samuti ilma jääda.»

Clarkson ründas märtsi alguses füüsiliselt 36-aastast produtsenti, kes vajas tohterdamist traumapunktis. Clarkson teatas BBC-le juhtunust ise ning pärast juurdlust otsustas telekanal saatejuhi lepingut mitte uuendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles