Galerii ja video: Eesti Kunstiakadeemia tähistas juubeliaasta lõppu suure karnevaliga

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17. aprillil korraldasid Eesti Kunstiakadeemia üliõpilased 100. juubeliaasta suure karnevalipeo.

See oli EESTI KUNSTIAKADEEMIA SUUR JUUBELIKARNEVAL, kus olid kohal nii vanad kui noored vilistlased, nii suured hinnatud kunstnikud, disainerid ja arhitektid kui alustavad artisanid, nii ülikooli töötajad kui üliõpilased ja KÕIK, kes tundsid vaimset ja füüsilist sidet Eesti kõige suurema kunstiülikooliga ja kunstiga üldse.

Peol tunnustasid tudengid parimaid ja hinnatumaid õppejõude.  Karnevali täiendasid sisuga EKA erinevate lendude vilistlased, sai  muusikat, performance'i, kunsti, tantsu ja laulu ning ennenägematuid ja kordumatuid kostüüme, sest tegu oli karnevaliga ehk kostüümipeoga, kus kõikidele kostüümis saabujatele oli piletimüügis ette nähtud suur allahindlus.

Üritusel sai teoks:

3 ERINEVAT SAALI:

Keldris oli tumedamate helide poolest tuntud tüdrukute pidu LOVE PONY, kellel oli samuti sünnipäev. 

KATJA ADRIKOVA, MARTA VAARIK, ULJANA PONOMARJOVA dj settide vahele võis kuulda HAšš’i - (Helina Reinjärv) ja NEO ZION' i (Rene Köster) LIVE' i ning külalisena esines ponide seas ka LOTTE JÃ RJENDAL. Visuaalid ALYONA MOVKO.

Katelde saal, esimesel korrusel oli tsirkuse artistidega rikastatud võlumaailm. Külalisi võttis vastu HÄRRASMEESTEBÄND. Live'i tegi KIWA DREAMBÄND koos EKA KOORiga. MIMICRY esitles oma verivärsket singlit.

Toimus 2015 aasta parimate õppejõudude tunnustamine üliõpilaste poolt.

Õhtu tegi sünnipäevalugudega lõbusaks šarmantne noormeeste kamp: PARMANI PEOPLE kuhu kuulusid JOHAN TALI, PRIIDU ALLANDI, HANNES AAVA, INDREK MIGUR ning KARL SALUVEER visuaalidega.

Viiendal korrusel asus PARANOIA kirjastuse performance/vaba-lava, kus teiste seas astusid üles SANDRA JÕGEVA, ANTON KUBRIK (RUS), KAUR KENDER ja järjekord ulatus esimesele korrusele välja, kus huvilised said telekast live's jälgida mis katuse all toimus ning liftiga üles-alla kihutada.

Lisaks oli hot-dogi putka, juba legendaarseks saanud fotobox ja tuba tantsijaid täis! 

Ruumi oli palju! Palju! Kunsti nägi! Muusika mängis! Heli oli hea! Kõik oli kostüümides ja baare oli kaks! Ja sõbrad olid kõik kohal! Nii vanad kui uued!

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles