Naine avastas tänu Facebooki postitusele, et mehel on veel üks abikaasa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oma naist petnud mees jäi haledalt vahele, kui naine leidis sotsiaalmeediast video, kus mees oli koos oma teise naisega. 

36-aastane Andrew O'Clee abiellus 39-aastase Michelle'iga 2008. aastal. Kolm aastat hiljem, kui abielupaar üritas last saada, tekkis mehel kõrvalsuhe 30-aastase Philippaga, kirjutab Elite Daily.

O'Clee valetas oma abikaasale, et oli pealt näinud tõsist kuritegu ja seetõttu paigutatakse teda nüüd tunnistajakaitseprogrammi. Tänu kavalale valele sai mees pikalt oma tegelikust kodust eemal viibida.

«2012. aastal teatas mees mulle, et tal on uus töökoht ja ta sattus töö käigus peale mingile petuskeemile. Ta väitis, et peab koos kolleegidega elama turvatud majas, kuna nii on kõigi jaoks ohutum. Ta ei lubanud mul sellest perele ega sõpradele rääkida. Ma muutusin paranoiliseks ja hakkasin oma turvalisuse pärast kartma,» rääkis Michelle.

«Turvatud maja» oli tegelikult üle 800 000 euro maksnud kodu, mida mees jagas oma teise naise Philippaga. Selleks, et Philippaga ka ametlikult abielluda, võltsis mees lahutusdokumente, mis tõestasid, et tema esimene abielu on läbi. Paar abiellus 2013. aasta augustis. Pulmast võtsid osa ka mehe ema ja vend, kes teadsid, et O'Clee esimene abielu on lahutatud.

Michelle, kellel polnud õrna aimugi sellest, mis vahepeal oli juhtunud, oli rasedaks jäänud ja ootas esimest last. Sünnituse päeval jõudis O'Clee haiglasse hilinemisega, lõikas kiirelt nabanööri läbi ja lahkus. «Ta ütles mulle, et politsei ootas teda väljas, et ta uuesti turvalisse paika toimetada,» sõnas Michelle. Naise sõnul palus mees, et naine teeks isadustesti, mis tõestaks, et O'Clee on ikka värske ilmakodaniku isa.

Mehe suur vale tuli aga välja 2014. aastal, kui Michelle nägi Facebookis videot, kus tema abikaasa oli ära märgitud. Videos tegid O'Clee ja tema teine naine Philippa jää-ämbri väljakutset, video pealkirjaks oli «Onu Andrew ja tädi Philippa». Video oli Facebooki postitanud O'Clee vend.

Michelle hakkas hoolikamalt mehe Facebooki profiili uurima ja selgus, et seal leidus ka fotosid, mis viitasid meie teisele abielule. Naine teavitas asjast politseid ja mees arreteeriti.

O'Clee tunnistas end süüdi mitme naise pidamises ja talle määrati kaheksakuune vanglakaristus. Philippa, kes elab O'Clee esimesest naisest vaid 30 minutise sõidu kaugusel, ütles, et tema ei plaani mehest lahutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles