Superstaar Jana Kask üllatab Fallen Angels üritusel teatraalse etteastega!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell: Jana Kask
Meik: Jenni Papstel 
Juuksed: Janeli Leppik
Modell: Jana Kask Meik: Jenni Papstel Juuksed: Janeli Leppik Foto: Erik Riikoja

Sellel reedel, 24. septembril toimub lounge Deja Vu´s järjekordne üritus sarjast Fallen Angels. Õhtu kannab nime Royal Party ning valmib koostöös Tsarine shampanja, kosmeetikafirma Mary Kay, Ehteäri kaupluse ja superstaar Jana Kasega.

Jana Kask: Fallen Angels ürituse tarvis on mul välja valitud väga huvitavad lood, mis ei ole ainult hea vokaaliga, vaid nende lugudega saab pisut ”mängida”.

Kostüümiproov on juba tehtud ning kinnitan, et on mida vaatama tulla, kuna sellist rolli pole ma varem etendanud. Samuti möödus kosmeetikabrändi Mary Kay fotosessioon väga meeleolukalt ning oli väga positiivne kogemus.

Alates sellest nädalast on juhtiv kosmeetikabrändi Mary Kay, Fallen Angels üritustesarja ametlik toetaja ja koostööpartner ning brändi reklaamnäoks Eestis on Jana Kask. 

Mary Kay näol on tegemist nr. 1 kosmeetikafirmaga USA´s, bränd on tunnustatud nelja kvaliteetstandardi sertifikaadiga. 2009.a oli Mary Kay Eurovisiooni lauluvõistluse peasponsor Moskvas.

Eestis tegeleb Mary Kay edasimüügiga Fallen Angels üritustesarja korraldaja Natalie Uljanova ning jumestusalast nõu jagab FA meikar Jenni Papstel.

Kõik, kes kohapeal Fallen Angels ürituse dress code´st (Tsaar ja tsarinna) kinni peavad, saavad osa võtta auhinnamängust, mille auhinnad, väärtusega kuni 1000.-, on välja pannud kosmeetikabränd Mary Kay ja ehetekauplus Ehteäri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles