Video! R2-s käisid Simple Sessioni neljakordne võitja Drew Bezanson ja BMXi kommentaator Zack Yankushi ehk Catfish

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Sessioni BMXi kommentaator Zack Yankushi ehk Catfish
Simple Sessioni BMXi kommentaator Zack Yankushi ehk Catfish Foto: Kaader videost

Eile käisid R2 stuudios intervjuud andmas Simple Sessioni neljakordne võitja Drew Bezanson ning võistluse pikaajaline BMXi kommentaator Zack Yankushi ehk Catfish.

25-aastane kanadalane Drew Bezanson on sel nädalavahetusel Tondiraba jäähallis toimuva Simple Sessioni vaieldamatult kõige edukam trikirattur, kes on tulnud ka sel aastal kindla plaaniga võistlus ära võita. Et Simple Sessionil võistlevad BMXis maailma tipud, siis on konkurentsi korralikult, ent nagu Drew ütleb: “Ma olen enda ainus vastane."
 

Catfishi jaoks on tänavu 15. sünnipäeva tähistav Simple Session juba kümnes ning Eesti on kõiki maailma olulisemaid BMX-võistlusi kommenteeriva ameeriklase hingele vägagi hingelähedaseks saanud. 
 
Mõlemad külalised saabusid Eestisse otse Lähis-Ida ja Aafrika tuurilt Bikes Over Baghdad - tegu on BMX-rataste show’ga Ameerika sõjaväebaasides teenivate sõdurite lõbustamiseks. 
 

Vaata videost, milliseid häid aegu nad Simple Sessionilt meenutavad, milline oli BMXikultuur vanasti ning milline nüüd ja miks nad armastavad seda, mida teevad!

Drew Bezanson and Catfish on air at Radio 2 from Simple Session on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles