«Laula mu laulu» lummab täna Jaan Söödi saatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu»
«Laula mu laulu» Foto: Marko Mäestjärv

Täna kell 20 on Kanal 2 menusaade «Laula mu laulu» peremeheks Jaan Sööt, kelle sügavamõttelised ja romantilised laulud on toonud pisara silma tervele plejaadile õrnahingelistele daamidele. Milliste uudsete versioonidega Jaani lauludest üllatavad täna Anne, Koit, Maarja-Liis, Jaanus, Pearu ja Hanna-Liina?

Jaan Sööt on tuntud eelkõige kui ansambli «Jäääär» eestvedaja, kuid ta on osalenud ka bändides «Jääboiler», «Lindpriid», «Pantokraator», «L'Dorado», «Helena Wanje» jne.

Tänases saates kõlavad mitmed tuntud hitid nagu «Õhk kõnnib tänaval», «Viimane tramm», «Lumevärv».

Foto: Marko Mäestjärv

Saame saates Jaaniga ka lähemalt tuttavaks. Tuleb välja, et Jaanile meeldib aias toimetada ja ise maitsetaimi ning köögivilju kasvatada. Ka tänases saates teevad kõik osalejad käed mullaseks...

«Laula mu laulu» on Kanal 2s neljapäeviti kell 20:00.

Foto: Marko Mäestjärv

Pärast põhisaadet jätkuvad emotsioonid kell 21:30 Kanal 11s järelsaatega «Kuula mu laulu», kus täna on külas Jaani bändikaaslastest sõbrad Toomas Lunge ja Tarvo Jaaksoo ning samuti muusikust sõber Heikki Kalle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles