Galerii: suurim terrassihooaja avapidu möödus lõunamaiste rütmidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 10.aprillil peeti Tallinnas suurim terrassihooaja avapidu.  Lounge Deja Vu on selleaastane kevadekuulutaja, mis avas enda suveterrassi möödunud reedel ning seda koostöös Bacardiga toimunud lõbusa ja lõunamaise Deja Vu Goes To Rio peoga- Kütkestavad tantsijad võtsid külastajaid vastu juba väljas ja sisse jõudes muutus pidu aina kuumemaks, sest lisaks siredatele säärtel leidis laval aset kuum live.

Deja Vu Goes to RIO on lounge Deja Vu kõige populaarsem lõunamaine üritustesari, mis toob alati kohale võimsad esinejad ning rohkelt rahvast. Peo ajal selgus, et terass on populaarne ja ahvatlev isegi jaheda kevadilmaga, soojas pleedis ning mõnusa soojakiirguri all istudes ja sooja kokteili nautides. Kui suvi pole veel Eestis, siis Deja Vu's on suvi juba kohal. Mõnus suveterrass on nüüdsest igapäevaselt avatud.

Foto: Martin Dremljuga

Võimsa showga olid Rio peol kohal Kirill Sax saksofonil ja Siim Koppel trummidel. Lisaks kuumadele poistele astusid laval üles säravad Deja Vu kaunitarid, kes enda temperamentse olekuga panid lounge'i külastajad unustama külmi õhtuid, sest nende siredad sääred ning kütkestavad kostüümid tõstsid peol temperatuuri lakke ning tõid suve üleöö Eestisse.

Foto: Martin Dremljuga

Ka sel nädalal jätkub Lounge Deja Vu programm kütkestava lavashow'ga. Juba reedel toimub DiModa, mis toob lavale Diana Kurvese uue kollektsiooni «Spring Colors» ning laupäeval astub lavale Brasiilia Diiva Denise Fontoura lõunamaiselt energilise live-kontserdiga. Rohkem infot pidude kohta leiad Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles