Christian Greyd Dakota Johnsoni uus soeng ei rõõmustaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - MARCH 31: Actress Dakota Johnson attends the CHANEL Paris-Salzburg 2014/15 Metiers d'Art Collection at Park Avenue Armory on March 31, 2015 in New York City.   Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - MARCH 31: Actress Dakota Johnson attends the CHANEL Paris-Salzburg 2014/15 Metiers d'Art Collection at Park Avenue Armory on March 31, 2015 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Dimitrios Kambouris/AFP

Menufilmi «Viiskümmend halli varjundit» staar Dakota Johnson üllatab värske ja moeka soenguga, mis muidugi tema tegelaskuju kallimat Christian Greyd sugugi ei rõõmustaks.

Komeedina staaritaevasse lennanud kaunis Dakota Johnson üllatab fänne moeka bob'iga ja talle omase tukaga.

Hallide varjundite tegelaskuju Christian Greyd muidugi too soeng ei rõõmustaks - ei saa ju enam patsi punuda seksikate mängude jaoks.

Hiljuti oma kallimast, modellist ja muusikust staarist Matthew Hittist lahku läinud Dakota jaoks on uus soeng vallalisena nagu uus algus.

Ilmselt on naise juuksed filmi uueks osaks taas punumisvalmis ja pikemaks kasvatatud!

Vaata pilti staari uuest soengust SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles