Kuidas näha välja nagu miljon dollarit? Liis Lemsalu avaldab saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week 2014: eelpidu Colonna backstage'is, lauljatar Liis Lemsalu
Tallinn Fashion Week 2014: eelpidu Colonna backstage'is, lauljatar Liis Lemsalu Foto: Tiit Mõtus

Lauljatar Liis Lemsalu avaldas oma meigi-ja ilusaladused, mis saadavad teda igapäevaelus ning laval särades.

«Esinemiste eel kulub mul meigile 20 minutit. Kuid harvad pole juhused, kui ma jään peegli ette kauemaks. Ma lihtsalt satun hoogu, kasutan üht meigipaletti ja teist ning nii see läheb. Meikides võib tunnike mööduda märkamatult! Kuid see on pigem erand, mitte reegel,» räägib Liis Lemsalu. Laulja hobiks on maalimine ja meikimine. Kusjuures ta ei meigi vaid ennast, vaid armastab ka sõbrannadele muutumismänge teha.

Foto: River Island

Liis avas blogile Stellarium oma meigikoti ja rääkis, milliseid tooteid ta igapäevaselt kasutab ja mis lähe esinemiste eel loosi. 22-aastane laulja ütles, et ta kaalub kõik ostud enne hoolikalt läbi. Kõiki tooteid, mis tema kosmeetikakotti või peeglilauale tee leiavad, testib ta enne ja loeb plussid ning miinused kokku. Alles seejärel läheb ostuks.

Kuidas aga näha välja nagu miljon dollarit? «Vahel on mul aga punase huulepulga päev, siis värvin huuled ära ja tunnen end nagu miljon dollarit!»

Mida kõike kirevat Liis Lemsalu kosmeetikakott sisaldab, seda vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles