Puhas huumor: «Avengersi» staarid mängisid «Rooside sõda» väga halvasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JimmyKimmelLive

Koomik Jimmy Kimmel eestvõttel mängisid filmi «Avengers: Age Of Ultron» staarid Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson ja Jeremy Renner telemängus «Rooside sõda».

Mängijad jagunesid tiimideks The Americas, kuhu kuulusid Jeremy Renner (Hawkeye), Mark Ruffalo (The Hulk), ja Chris Evans (Captain America) ning The Mans, kuhu kuulusid Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor) ja Scarlett Johansson (Black Widow).

Esimeseks küsimuseks oli: nimeta midagi, mida tehakse kinos peale filmi vaatamise. The Americas sai ohjad alguses enda kätte, kuid punktid läksid The Mansile, sest Hemsworth arvas ära kõige populaarsema vastuse, mileks oli suudlemine/seks.

Teiseks küsimuseks oli: nimeta amet, peale superkangelase, mis nõuab liibukate kandmist. Ka siin ütles populaarsema vastuse Hemsworth, kes pakkus balletitantsijaid. 

Viimaseks küsimuseks oli: nimeta kõige halvem koht, kus Hulkiks muutuda. Ka selle vooru punkti korjas The Mansi tiim, kes võitis ka saate.

Auhinnaks oli kolmele inimesele mõeldud jalgratas, millega Iron Man ja Thor minema sõitsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles