«Saladused» jutustas õõvastava loo buliimiast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saladused, 20.09.10
Saladused, 20.09.10 Foto: Kanal 2

Esmaspäevaõhtune Kanal 2 saade «Saladused» rääkis loo buliimiast ja naisest, kes otsis oma ainukest järeltulijat.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Tea avastas enda arvates suurepärase kaalujälgimise saladuse - buliimia. See võimaldas tal süüa nii palju, kui ta tahtis ja samal ajal mitte grammigi juurde võtta.

Pärast kooli lõpetamist ühikasse kolides sai Tea vabadust juurde. Kuna ühika WC-pott ei kutsunud, oksendas ta toakaaslase äraolekul kilekotti. Tea õppimine hakkas kannatama, sest ta istus ainult oma toas ja sõi. Kui ta parajasti ei söönud, siis unistas järgmisest toitumisorgiast.

Tea suhted vajustid liiva, sest söömist armastas ta iga kell rohkem kui mistahes meest. Ka pärast lapse sündi jäi buliimia endiseks.

Kurb tõsiasi on see, et Tea võitlus buliimiaga kestab edasi. Ta soovib vaid, et teised tema loost õppust võtaksid.

Saate teine lugu rääkis Luulest, kes oli matnud oma mehe ning poja, ja kes sai ühel päeval ootamatult teada, et tal on lapselaps. Krimkalik jaht ainukese järeltulija ning ainsa ellujäänud sugulase ülesleidmiseks lõppes õnnelikult - Luule leidis lapselapse, kes osutus täpselt selliseks, nagu ta sisimas lootis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles