Knightley: näitlejannad ei sobi teistele eeskujuks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley
Keira Knightley Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
Hollywoodi staar Keira Knightley leiab, et näitlejannasid ei maksa teistele eeskujuks seada, kuna nad on selleks liiga hullud.

Knightley arvates ei tohiks noored naised filminäitlejatest eeskuju võtta, kuna nii võib neil tõelises elus hakkamasaamisega raskusi tekkida, kirjutab Femalefirst.

«Pead oma emotsioonid iseendale kättesaadavaks jätma,» sõnas Knightley oma tööst rääkides. «Sellepärast ongi kõik näitlejannna hullud ja ma leian, et neid ei tohiks teistele eeskujuks seada.»

Knightley lisas, et on valmis tulevikus ka halbades filmides mängima, kuna täiesti probleemitu karjäär pole tema arvates lihtsalt võimalik.

«Sa ei tea kunagi, mis juhtuda võib,» selgitas näitlejanna. «Sul võib olla parim käsikiri, kõik asjad parimal tasemel, aga film võib ikkagi p**k olla. Või sul võivad olla p***d inimesed, aga film tuleb millegipärast ikkagi hea.»

«Seega pean leppima sellega, et tuleb ka läbikukkumisi – ja neid tuleb – ning ma teen tulevikus nii šokeerivaid filme kui tõeliselt jubedaid rolle, ehkki loomulikult pole see taotluslik!» lõpetas Knightley.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles