«Võsareporter» lahendas aknaloo nagu nalja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter, 20.09.2010
Võsareporter, 20.09.2010 Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Võsareporter» käis Peeter Võsa lahendamas pensionäri muret töömehega.

Esimene lugu viis Võsa Võrru, kus oli tõsine probleem pensionär Salel. Sale ostis korteri ning lasi uued aknad panna. See töö käis kiiresti, kuid firma soovitatud töömees lubas ära teha ka viimistluse, millega enam nii libedalt ei läinud.

Aprilli alguses maksis proua ära materjali raha 800 krooni, kuid veel poole aasta pärast polnud töömees viimistlust valmis teha jõudnud.

Koos Võsaga mindi firma kontorisse aru pärima ning töömees selgitas, et tal polnud lihtsalt teiste tööde kõrvalt aega. Ta näitas ka, et polnud raha tuuri pannud - materjal oli kõik kenasti olemas.

Võsa nentis, et tegemist polnud keerulise looga. Lihtsalt ühe jaoks tähtsad asjad olid teise jaoks tühised.

Sõit Võru linna tasus ära, sest kohe pärast saatetiimi käiku sai aken viimistletud ja proua saab südamerahuga talve ootama hakata.

Saate teises loos kiikas Võsa kojameeste töö ja hingeellu ning viimases loos uuris, millist pulli saab linna peal eurokalkulaatoriga teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles