Piltuudis: Lewis Hamilton pritsis võidušampanjat naisele kõrva

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mercedes AMG Petronas F1 meeskonna britist piloot Lewis Hamilton võitis möödunud pühapäeval Hiina Shanghai osavõistluse, kuid jäi kaamerasilma ette ka sellega, et pritsis võidušampanjat naiskorraldajale kõrva ja näole.

Fotograafid tabasid selle hetke ning nii meedias kui sotsiaalmeedias on Hamiltoni nimetatud sellise käitumise tõttu isekaks ja mõtlematuks, edastab Daily Mail.

Oli ka neid kommenteerijaid, kes nimetasid Lewise käitumist Ühendkuningriigi mainet kahjustavaks. Samuti tituleeriti teda ülbeks klouniks.

Briti seksismi vastu võitleva organisatsiooni esindaja Roz Hardie sõnas, et šampanjaduši saanud naise näost on näha, et tal oli väga ebamugav.

«Meie arvates peaks Lewis Hamilton selle naise ees vabandama ning mõtlema, kuidas käituda tulevikus. F1 osavõistluste rajakaunitariks olemine ei ole just lihtne töö. Piloodid peavad end staarideks, kellele on kõik lubatud. Hamilton vist ei saa aru, et selline käitumine kahandas tema võidusära,» lisas Hardie.

Hamiltoni võiduaeg Hiina GPl oli 1:39:42.008 ning ta edestas sakslasi Nico Rosbergi ja Sebastian Vettelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles