Scooteri kontserdi ametlik soojendaja on Groove Coverage

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa show-projekt Groove Coverage
Saksamaa show-projekt Groove Coverage Foto: promo

Selle suve rallispordi tippsündmuse auto24 Rally Estonia 2015 ametlikul võimsal järelpeol 17. juulil Tartu lauluväljakul annab kontserdi Saksamaa tantsumuusika legend Scooter. Nüüd on ka teada, et nende ametlikuks soojendusbändiks on ülimenukas Saksamaa showprojekt GROOVE COVERAGE!

Groove Coverage on 21. sajandi esimese kümnendi üks enimmüüdumaid Saksa showprojekte kogu Euroopas ning nende albumid olid edukad ka veel Aasias, Ameerikas ja Venemaal. Nende albumeid müüdi maailmas üle 5 miljoni ja nad on olnud lausa üheteistkümne singliga Saksamaa Top 50 edetabelis. Groove Coverage on üks edukamaid Saksamaa tantsu- ja muusika artiste.

Foto: promo

Nende esimeseks hittsingliks oli 2002 aastal Mike Oldfieldi cover laulust «Moonlight Shadow», mis jõudis pea kogu maailma tantsutabelite Top 5 hulka.

Nende mitmete megahittide hulka kuuluvad veel: God is a girl, The End, Poison, 7 years and 50 days, She, Runaway, On the radio, 21 Century Digital Girl jpt.

Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles