Liiga kaunis? Hiina teismelisest sai pärast iluoppi internetisensatsioon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lee Hee Danae
Lee Hee Danae Foto: Vida Press

Hiina teismeline, kes käis väidetavalt iluoperatsioonil selleks, et tagasi võita poiss-sõber, saavutas internetis suure populaarsuse.

Lee Hee Danae, kes on sotsiaalmeedia konto andmetel kõigest 15-aastane, muutus pärast operatsioone tõeliseks elavaks nukuks ja meelitas ligi palju kõhedusttekitavaid kommentaare, kirjutab Daily Mail.

Kuigi mitmed inimesed on alaealise neiu piltide all kommenteerinud, et ta on «liiga ilus, et vaadata», kahtlustavad mõned, et fotosid on töödeldud. 

Lee Hee Danae on Hiina sotsiaalvõrgustikus kogunud üle 400 000 fänni. 

Hiina veebisaidi cbg.cn andmetel käis tüdruk iluoperatsioonil selleks, et võita tagasi oma kallim.

Teda on lumivalge naha tõttu nimetatud ka «mao hingeks», viidates Hiina rahvajutule

Foto: Vida Press

Ilukirurgia, eriti lau- ja ninaoperatsioonid, on Hiinas järjest populaarsemaks muutunud. Paljud naised käivad opil selleks, et teha lõuga kitsamaks ja muuta nägu V-kujuliseks, mis on Hiinas ilu sümboliks. 

Kõige populaarsemad protseduurid muudavad naiste silmad suuremaks ja näo kitsamaks. Selle saavutamiseks on tarvis tõsist lõikust, mille käigus lihvitakse lõua- ja põseluud. 

Hiina naised pöörduvad järjest rohkem ilukirurgide poole, sest paljude arvates aitab see neil karjääris edukamad olla.

Foto: Vida Press

Eelmisel aastal sõitsid hiinlannad hulkade kaupa Lõuna-Koreasse ilulõikusele, kuna seal on palju kirurge ja Lõuna-Korea kuulsused on väga populaarsed. Asi läks lausa nii kaugele, et naised muudeti peaaegu äratundmatuks ja haiglad pidid neile väljastama tõendi, millel oli kirjas nimi ja passi number, et nad Hiinasse tagasi pääseksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles