Sophie Turner: «Troonide mäng» õpetas mulle, mis on seks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sophie Turner, Aidan Gillen
Sophie Turner, Aidan Gillen Foto: SCANPIX

Hittsarjas «Troonide mäng» Sansa Starki kehastav näitlejanna Sophie Turner ütles, et ta sai oma esimesed seksiõppetunnid sarja võtetelt.

Briti näitlejanna on Sansat kehastanud 14. eluaastast alates ja ta meenutas ajakirjale Stella, kuidas tema ema üritas talle seksist rääkida.

«Kui olin 16-aastane, tahtis ema minuga neil teemadel rääkida, kuid ma ütlesin talle, et pole vaja - ma tean juba kõike. Ma tean absoluutselt igat asja, mida inimesed teha võivad, ja rohkemgi. See sari on väga leidlik,» rääkis Turner.

Näitlejanna rääkis, et esimene kord, kui tema isa võttepaika külastas, oli tal käsil stseen, kus Sansat ähvardab grupivägistamine.

«See oli kohutavalt piinlik. Mu isa ei teadnud, et me seda stseeni filmime, ja ta otsustas lihtsalt kohale ilmuda,» ütles Turner. 

«Ma usun, et alguses olid mu vanemad šokeeritud, kui palju seksi sarja esimeses hooajas näidati. Nad teadsid, et tegemist on kvaliteetsarjaga. Kui see poleks nii olnud, poleks nad nii leplikud olnud,» lisas ta.

Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles