Pildid! Tanel Veenrel valmisid uued kevadised ehteseeriad

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Veenrel valmisid uued kevadised ehteseeriad
Tanel Veenrel valmisid uued kevadised ehteseeriad Foto: Tanel Veenre

Tuntud ehtekunstnik Tanel Veenre toob seekord meieni värskelt värvilised ehteseeriad, mis on valminud käsitööna ja täiuslikkuseni viimistletud. Uhiuue kollektsioonina jõuavad meieni Hobumarjad, kõrvarõngastega on täienenud Paradiisiviljade seeria ning tagasituleku efektsetes värvides teevad ka populaarsed Kõrvamarjad.

Foto: Tanel Veenre

«Hobumarjade ehk Hippo Berries kollektsioonis olen ühendanud oma kahe väga hästi vastu võetud ehteseeria parimad küljed, seega kohtub seal hõbedast merihobude graatsia kõrvamarjade värviküllase lopsakusega. Nii on hobud saanud endale vikerkaarevärvilised sabad, millega suvepäikeses pilke püüda,»  tutvustas Tanel Veenre oma uut ehteseeriat.

Foto: Tanel Veenre

Kollektsioonis on materjalidest kasutatud peamiselt hõbedat, puitu, poolvääriskive ja tehisteemante. Ehete hinnad jäävad vahemikku 45-175 EUR. Värsked ehted saavad lavaristsed 30. aprillil Kultuurikatlas toimuval suurejoonelisel Embassy of Fashion moevaatemängul.

Foto: Tanel Veenre

Tanel Veenre uued ehteseeriad ilmuvad peatselt veebipoodi www.tvj.ee, kuid huvilised saavad nendega lähemalt tutvuda ka Embassy of Fashion ateljeepoes kohapeal (Tatari 6), tööpäeviti kell 10.00-18.00.

Tanel Veenre on rahvusvaheliselt tunnustatud ehtekunstnik, kelle omanäolise käekirjaga kollektsioone on tutvustatud ehtegaleriides üle maailma Berliinist Bangkokini ja Amsterdamist Santiagoni.

23.04-10.05 on HOP galeriis avatud ehtenäitus PALINDROOM, kus Rootsi kunstnik Märta Mattsson esitleb kiilitiibadest ja mardikatest ning Tanel Veenre merihobudest loodud vorme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles