Leukeemia all kannatav mees kasutab ravimiseks enda «praadimist»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Edela-Hiinas elav mees põeb leukeemiat, kuid ei suuda maksta kalli haiglaravi eest.

25-aastane Jia Binhui kuulis iidsest ravis, mille puhul vähirakke hävitatakse kuumusega ning ta otsustas seda enda peal katsetada, edastab news.com.au.

Mees tegigi suure lõkke, mille kohal oleval alusel ta end «praeb». Tegemist on omalaadse inim-barbeque`ga, milles temperatuur on üle 42 kraadi.

Arstid diagnoosisid noorel mehel verevähi 2013. aastal ning ta sai 100 000 dollari eest luuüdi siirdamist.

Tema ja ta pere on kulutanud kõik oma säästud tema raviks ning neil on tekkinud rahapuudus. Selle tõttu pöördus ta alternatiivteraapiate poole.

«Sain teada, et üle 42 kraadise temperatuuri käes olemine võib hävitada vähirakke ning takistada nende paljunemist. Tegin oma aeda platvormi, millel saan lõkke kohal lamada. Loodan, et see ravi töötab,» teatas hiinlane.

Jia sõnul teeb ta esmalt lõkke, kuid ta läheb platvormile alles siis kui puudest on järele jäänud söed ning temperatuur on õige. Ta «praeb» end niikaua kuni söed hõõguvad.

Jia abiellus hiljuti oma kihlatu Liu Yuaniga ning naise sõnul ei anna ta mees alla, vaid püüab haigusest vabaneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles