Galerii ja video: Kardashianid kohtusid kodumaal Armeenias peaministriga ja mälestasid genotsiidi ohvreid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kanye West ja North West külastasid sel nädalal Kardashianide esivanemate maad Armeeniat. Teletähed kohtusid peaministriga ning viisid lilli Armeenia genotsiidi ohvrite mälestusmärgi juurde.

Õed Kardashianid on Armeenia päritolu isa poolt ning Kim on alati rääkinud, et ta soovib riiki külastada, kirjutab Washington Post. Nad võtsid reisi ette ajal, mil riik mälestab täpselt saja aasta eest toimunud genotsiidi ohvreid. Esimese maailmasõja ajal, aastatel 1915 kuni 1917, tapsid Ottomani türklased üle miljoni armeenlase. Kimi isa Robert Kardashiani vanavanavanemad põgenesid sel ajal riigist ja emigreerusid Ameerikasse.

Foto: Tigran Mehrabyan/AP

Kardashianid kohtusid kolmapäeval Armeenia peaminister Hovik Abrahamyaniga, kes ütles, et visiit nende ajaloolisele kodumaale aitab rahvusvahelist tähelepanu tõmmata Armeenia genotsiidile ja mälestada selles kaotatud elusid.

Foto: SCANPIX

Kardashianid on varem korduvalt oma Armeenia juurtest rääkinud. Näiteks lasi Kim teha George Lopezi jutusaates DNA-testi, millest selgus, et ta on 94 protsenti armeenlane ja kuus protsenti põlisameeriklane. 

Foto: SCANPIX

Kimi häiris ka see, kui Türgi Cosmopolitan kasutas esikaanel tema fotot samal kuul, kui Armeenias mälestatakse genotsiidi ohvreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles