Galerii: BonBon Lingerie esitles glamuurselt Tanja ja Taukari saatel uut kollektsiooni

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti pesubränd BonBon Lingerie tutvustas eile, 9. aprillil Tallinnas Tanja Mihhailova ja Karl-Erik Taukari esinemise saatel uhiuut glamuurset kevadsuvist aluspesu ja ööriiete kollektsiooni.

BonBon Lingerie uhiuus kollektsioon koosneb kolmest eriliinist, mis sobivad igale nõudlikule maitsele. Romantilise ja kirgliku Cherry Blossom liini armsad ja ülemeelikud heleroosad komplektid on dekoreeritud luksusliku pitsiga; nooruslikke Light Blue pesukomplekte kaunistavad hele- ja türkiissinised mustrid ning jõuline Safari liin pakub eksootilisi loomamustreid kuldse ja läikiva dekooriga. Kevadsuvisest BonBon Lingerie kollektsioonist leiab lisaks aluspükstele ja rinnahoidjatele ka öösärke, sokke, silmaklappe ja meeste boksereid.

Foto: BonBon Lingerie

BonBon Lingerie kevadsuvise pesukollektsiooni esitlus ja sellele järgnev pidu toimus Olümpia hotellis asuvas Olympic Casinos.

Foto: BonBon Lingerie

Pesumodellid astusid poodiumile ansambel Swingers ning selle solistide Tanja Mihhailova ja Karl-Erik Taukari saatel.

Foto: BonBon Lingerie

Õhtu jooksul loositi välja mitmeid eriauhindu ning toimus oksjon, kus ühel õnnelikul avanes võimalus soetada just tema mõõtude ja soovide järgi disainitud pesukomplekt BonBon Lingerie poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles