Andres Kõpper nokitseb sooloprojektiga: Tenfoldiga tehtud indie-folk viskas kopa ette

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Tenfold Rabbit esitles Tallinnas Raadiomaja I stuudios uut albumit
Ansambel Tenfold Rabbit esitles Tallinnas Raadiomaja I stuudios uut albumit Foto: Erlend Štaub

Tegevuse lõpetanud Tenfold Rabbiti solist Andres Kõpper tuli välja aliasega NOËP ning kergitas saladuseloori bändi laialimineku ümber.

«See oli väga intriigiderohke - tegime bändi ja siis enam ei teinud. Kahjuks meediakünnist ületavat lugu ei ole ikkagi,» rääkis muusik Andres Kõpper ETV2 saates «Eesti TOP 7».

Praegu teeb Kõpper minimalistlikku elektroonilist muusikat. «See on praegu mu suund - less is more.»

«Ma suur elektroonikageenius ei ole, aga mingeid asju olen kokku vorpinud ja nüüd kujunes ka päris lugu, mida ma ei läinud kuskile stuudiosse lindistama. Olen päris rahul.»

Tenfoldiga tehtud indie-folk viskas solistil juba kopa lihtsalt ette. «Igal asjal on oma hea ja halb külg,» rääkis Kõpper, et kui jooksed rappa, siis bändis on alati keegi, kes tuleb mõne geniaalse idee või kitarri- või bassikäiguga.

Muusik end uue projektiga väga ei survesta, muusikat teeb mees vabast ajast. «Ainuke pinge on see, et järgmine lugu oleks selline, mis meeldiks.»

«Kokku tuleb kolm kuni neli lugu suve lõpuni,» lisas Kõpper, et NOËPi järgmist lugu saab juba varsti kuulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles