Video! Jaagup Kreem: valmimas on musavideo ja raamat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Kreem
Jaagup Kreem Foto: TV3

Eilse TV3 vestlussaate «Õhtu» külaline Jaagup Kreem rääkis, et bändiga on on neil valmimas muusikavideo ning lisaks on temal endal pooleli lasteraamatu kirjutamine.

«Teeme ameeriklastega koos loole «Vaikuse meri» videot,» valgustas Jaagup Kreem Terminaatori plaane. Kreemi kinnitusel tulevat video suhteliselt diip, selle stsenaariumi pakkusid välja ameeriklased ning materjal on juba ka filmitud - osa on üles võetud Eestis ja osa Austinis Texases.

Lisaks on Jaagup Kreemil pooleli lasteraamat. «Loodan kirjutada raamatu nii, et see kõlbab lugeda ka täiskasvanutel. Nalja saab ja lugu räägib lindudest,» sõnas Kreem. Lugu ise oli Kreemil juba mitu aastat sahtlipõhjas oma aega ootamas, nüüd otsustas laulja sellega edasi minna. Esimesed kolm-neli peatükki said Kreemil juba valmis ja on perelegi ette loetud. «Loodan, et raamat saab septembris-oktoobris kaante vahele,» märkis Kreem.

«Õhtu» saadet näeb TV3Plays otseülekandena neljapäeviti kell 20.15, TV3 eetris algab saade kell 23.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles