Galerii: Erotic Cinema tõi vallatu pühademeeleolu ja seksikad jänkudTeatrisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 03.aprillil toimus koostöös Viru Valgega klubis Teater Erotic Cinema, mis sel korral tõi kohale usinad jänkud. Kui päeval jagasid lihavõttejänkud tublidele kingiks šokolaade ja kommi, siis Erotic Cinema «Sexy Bunny» jänkud jagasid pidulistele midagi hoopis magusamat ning erutavamat!

Möödunud reedel vallutasid klubi Teatri seksikad jänes-naised, kelle lava-show oli inspireeritud filmides nähtud Playboy klubide jänkudest! Playboy klubid, mille hiilgeajad jäid aastatesse 1960-1980, olid eelkõige tuntud enda vallatute jänkude poolest, kes reedel jõudsid ka klubisse Teater! Filmist «Playboy klubi» tuntud ütlused: «See on rohkem, kui lihtsalt klubi», «See on elustiil», «Nad on Sinu metsikuimad unistused» ja «See klubi teeb need unistused teoks», iseloomustavad ideaalselt reedel toimunud Erotic Cinema «Sexy Bunny» pidu, sest just seda said tunda kõik, kes klubi Teatrit külastasid. 

Maailmakuulsates «jänkukostüümides» ülemeelikud neiud vallutasid Klubi Teatri.  Sensuaalne lavashow, maitsvad Viru Valge shotid ja erootiline muusika - Erotic Cinema «Sexy Bunny» andis möödunud pühadele võimsa lõpu ja kinkis unustamatud hetked.

Juba sel reedel, 10.04 ootab klubis Teater kõiki lõbus Vanaema! Babulja Special pidudesari saab 3.aastaseks ning sel puhul on Vanaema ette valmistanud tõeliselt vägeva sünnipäevapeo! Vapustav lava-show, kaunid Babulja tütrekesed, kingisadu ja sünnipäevatort - kohtumiseni reedel klubis Teater! Rohkem infot Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles