Kurt Cobaini tütar: ma vihkan Nirvanat ja mu isa polnud mingi kangelane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frances Bean Cobain, left, daughter of Kurt Cobain and executive producer of the documentary film "Kurt Cobain: Montage of Heck," poses with her mother and Cobain's widow Courtney Love at the premiere of the film at The MARC Theatre during the 2015 Sundance Film Festival on Saturday, Jan. 24, 2015, in Park City, Utah. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
Frances Bean Cobain, left, daughter of Kurt Cobain and executive producer of the documentary film "Kurt Cobain: Montage of Heck," poses with her mother and Cobain's widow Courtney Love at the premiere of the film at The MARC Theatre during the 2015 Sundance Film Festival on Saturday, Jan. 24, 2015, in Park City, Utah. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Foto: Chris Pizzello/AP

22- aastane Frances Bean Cobain rääkis hiljut ajakirjale «Rolling Stones» antud intervjuus nii oma isast kui ka tema legendaarsest bändist Nirvana.

Frances ütles, et ei ole oma isa bändi fänn. Pigem meeldivad talle rohkem kollektiivid nagu Oasis, Mercury Rev ja Brian Jonestown Massacre. 

Siiski tõi neiu välja ühe Nirvana loo, mis teda liigutab ja selleks on «Dumb». «See laul võttis kokku Kurti nägemusest iseendast - nii narkouimas kui selge peaga. Ta tundis ennast ebaväärilisena olemaks «generatsiooni hääl»,» ütles ta.

Frances on ka siiani pahane Kurt Cobaini enesetapu pärast. «Ma saan aru, et tema muusika inspireesis tervet põlvkonda, aga ilma selleta oleks ta lihtsalt üks kutt, kes hülgas oma pere kõige jubedamal viisil,» lausus Cobaini tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles