Vanaema kutsub Teatrisse Grandioossele sünnipäevale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Babulja pidu
Babulja pidu Foto: Lounge Deja Vu

Sel reedel, 10.04 kutsub lõbus Vanaema kõiki enda juurde külla, sest toimub suur sünnipäevapidu. 3 Aastat täis lõbusaid pidusid, glamuurseid külalisi, säravaid artiste ja lavashow'sid on seljataga ning sel pidulikul õhtul ootab Vanaema kõiki endale külla, et seda koos tähistada ning uuele aastale korralik algus teha! Ööklubis Teater toimub suursugune pidu Babulja Special 3. Sünnipäev.

Babulja Special on Klubi Teater kõige populaarsem pidudesari, mis toob kohale rahvusvahelised staarid ja üllatab iga kord enda showprogrammiga. Juba maja ees algab pidu, mis viib Sind justkui Vene glamuurseimale peole, kust ei puudu staarid, lõputud šampanjaojad, külm viin ning silmipimestavalt kaunid Babulja tütrekesed.

Foto: Lounge Deja Vu

Sel korral on pidu aga veelgi suurejoonelisem, sest Babulja Special pidudesari saab 3.aastaseks. 3 aastat täis meeletuid pidusid ja unustamatuid hetki - Vanaema ootab kõiki sünnipäevale, mille sarnast enne pole nähtud. Vanaema on ette valmistanud enneolematu lavashow, kus parimate saksofonihelidega astuvad lahingusse kaks eesti parimat muusikut: Timo Vendt ja Kirill Sax.  Live battle, mille sarnast pole varem tehtud, muutub veelgi maagilisemaks koos kaunite Babulja tütrekestega, kes juba uksel kõiki sünnipäevalisi tervitavad ning läbi öö naeratuse näole toovad. Grandioosne sünnipäevapidu toob endaga kaasa enneolematu show, säravad tantsijad, mitmed üllatused, kingisaju ja loomulikult suure sünnipäevatordi.

Foto: Maksim Toome

Mine ja saa osa Tallinna suurimast ja glamuurseimast vene peost juba sel reedel Ööklubis Teater. Rohkem infot ürituse kohta leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles