Sandy Rivera ja DJ P.Julm teevad sel reedel vanakooli peo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Sandy Rivera
DJ Sandy Rivera Foto: promo

Tallinna vanalinnas asuv ööklubi Privé toob sel reedel DJ pulti maailmakuulsa ning Eestis armastatud DJ Sandy Rivera ning kohaliku Tallinn Express raadiosaate juhi DJ P.Julma. Mõlemad mehed otsivad plaadiriiulitest välja parimad house muusika klassikud ning suurimad hitid. Tuleb õige vana-kooli-käed-taeva-poole pidu!

USAst pärit Sandy Rivera on üks liikumapanevatest jõududest duo Kings of Tomorrow taga ja omandanud kindla koha house-muusika ühe uuenduslikuma tegijana. Juba üle viieteistkümne aastat kestnud ning klubimuusikale orienteeritud karjääri jooksul on Sandyst saanud viljakas produtsent, erakordne remixija ja nõutud DJ. Tõenäoliselt tema kõige kuulsam lugu «Finally» on lisaks paljude lemmikule litsentseeritud tänaseks üle kahesajale kogumikule ehk ilmunud juba mitmesaja erineva plaadi peal.

Sel reedel toimuv Cirque Le Privé toob tagasi 90ndate tehase ja kostüümipidude futuristliku hulluse ja lavastab glämuurse päriseluteatri, kus peaosas on klubikülastaja! Äratuskell on helisenud, see on vaheldus mida oled oodanud, see on hüpnootiline heli, see on Cirque Le Privé!

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles