Eesti tähed Matvere, Benton ja Ivaškevitš lähevad kontserttuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserttuuril Kodukamara Kolmik annavad Marko Matvere, Dave Benton ja Aleksandr Ivaškevitš ühiseid kontserte üle Eesti
Kontserttuuril Kodukamara Kolmik annavad Marko Matvere, Dave Benton ja Aleksandr Ivaškevitš ühiseid kontserte üle Eesti Foto: promo

9.- 18.aprillini kestval kontserttuuril nimetusega Kodukamara Kolmik annavad Marko Matvere, Dave Benton ja Aleksandr Ivaškevitš esmakordselt ühiseid kontserte Eesti suuremates linnades. Kolmikut saadab ansambel koosseisus Urmas Lattikas, Tõnu Raadik, Henn Rebane, Raul Vaigla, Ain Varts ja Tanel Ruben.

 Kontserdi idee seisneb kolme erineva kultuuritaustaga ja eriilmelise kunstniku, kes kõik on tihedalt seotud Eestiga, ühises ainukordses lavaesinemises, et pakkuda võimalikult laiale kuulajaskonnale häid emotsioone ja unustamatut kultuurielamust. Me kõik teame neid ja oleme nende muusikast osa saanud. Aga me ei ole neid kunagi varem näinud koos ühel ajal ja ühel laval.

Marko Matvere - mees, kes on teinud jahiga tiiru ümber maailma ja lauldes mitu tiiru ümber Eesti. Ta võlub publikut oma eheduse ja sarmiga, tema laul on nauditav nii vihmas kui päikesepaistes.

Dave Benton - muusik, kes on Eestimaale kuulsust toonud Eurovisioonilt, kelle aval ja siiras naeratus ning südamlikkus avab kõikide kuulajate südamed.

Aleksandr Ivaškevitš - Vene Draamateatri näitleja, laulja, tantsija ja tantsustuudio Duff Tap Dance Studio rajaja. Artist, kes laulab-tantsib ennast kuulajate südametesse, kelle vahetu ja täiuslik esinemine on publikule alati unustamatu elamus.

Kontserdite toimumise paigad ja ajad:

9. aprill Vene Kultuurikeskus Tallinnas

10. aprill Vanemuise Kontserdimaja Tartus

11. aprill Pärnu Kontserdimaja

17. aprill Vene Kultuurikeskus Tallinnas

18. aprill Jõhvi Kontserdimaja

Algus kell 19 ja kestab koos vaheajaga ca 2 tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles