Menusarja «Troonide mäng» uus hooaeg algab tuleval esmaspäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Troonide mäng»
«Troonide mäng» Foto: FOX

USA filmikriitikute poolt maailmas kõige oodatuma telesarja tiitli pälvinud põnevusdraama «Troonide mäng» (The Game of Thrones) viienda hooaja esimene jagu linastub Eestis FOX kanalil juba tuleval esmaspäeval, 13. aprillil kell 22.00.

Ülimenuka seriaali viies hooaeg linastub korraga 170 riigis ning Eestisse jõuab see vähem kui 24 tundi pärast maailma esilinastust. Tulekul on kümme uut osa, mis on täis kahepalgelisust ja reetmist, suursugusust ja austust ning vallatusi ja triumfe. Uus hooaeg pakub hulga üllatusi – ekraanile naaseb põnev tegelane Varys ning vaatajatele tutvustatakse esmakordselt lähemalt paika, mida Oberyn Martell ja tema lähedased koduks nimetavad.

Foto: FOX

«Juba mitu kuud on uue hooaja õrritusklipid internetis ringelnud ja algava hooaja kohta vihjeid jaganud. Kas mõni vihje leiab ka kinnitust? Seda saame teada juba esmaspäeval. Üht võin aga kinnitada – viies hooaeg pakub plahvatuslikke stseene ning lubadus, et «talv on tulekul», muutub veelgi kurjakuulutavamaks,» rääkis FOX International Channels Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuht Sille Ruus.

Foto: FOX

George R. R. Martini menuromaani «Jää ja tule laul» neljanda ja viienda osa põhjal tehtud «Troonide mängu» viiendat hooaega on Eestis võimalik vaadata vaid FOX kanalil alates 13. aprillist.

«Oleme sõlminud sarja tootjaga lepingu ka kuuenda hooaja näitamiseks, seega põnevust jätkub FOX kanali vaatajatele veel pikaks ajaks,» lubab Ruus.

«Troonide mäng" on HBO põnevusdraama, mis esilinastus USAs 2011. aasta aprillis ning on maailma üks populaarsemaid seriaale. Sari räägib kuningatest, kuningannadest, rüütlitest, vabameestest ja valetajatest. Sarja jaoks valmis ka spetsiaalne dothraki keel, mille loomisel osales rida keeleteadlasi, kes valisid uue keele aluseks viis maailmas juba eksisteerivat keelt, millest üks oli eesti keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles