Rootsi õukond teatas kuningliku laulatuse läbiviijad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Hellqvist ja prints Carl Philip
Sofia Hellqvist ja prints Carl Philip Foto: SCANPIX

Rootsi õukond teatas kirikuametnikud, kes viivad läbi prints Carl Philipi ja ta kihlatu Sofia Hellqvisti laulatustseremoonia.

Õukonna leheküljel oleva informatsiooni kohaselt on nendeks kuninglik kaplan Lars-Göran Lönnermark ning pastor Michael Bjerkhagen, edastab The Local.

Need mõlemad viisid 8. juunil 2013. aastal läbi ka printsess Madeleine`i ja ta kihlatu, USA ärimehe Christopher O´Neilli laulatuse.

Prints Carl Philipi ja ta kihlatu laulatus toimub 13. juunil kuningalossi kabelis, kus laulatati ka printsess Madeleine ja tema mees.

Samas kabelis on ristitud kuningas Carl XVI Gustaf, kroonprintsess Victoria, prints Carl Philip, printsess Madeleine ja printsess Estelle.

Prints Carl Philip ja sofia Hellqvist kihlusid aasta tagasi.

Prints sõnas siis pressikonverentsil: «Mul on suureks auks olla kihlatud selle suurepärase naisega».

Sofia Hellqvist aga sõnas, et Carl Philip on kõige rahumeelsem ja lihtsam inimene keda ta kunagi kohanud on ning selle tõttu armus ta kohe.

Naise sõnul oli ta tööl kui prints talle keset päeva abieluettepaneku tegi.

Hellqvist töötas varem pesumodellina ning osales skandaalses tõsielusaates «Paradise Hotel».

Prints ja ta kihlatu kohtusid esmakordselt 2009. aastal ühes Stockholmi ööklubis ning on koos olnud alates 2010. aastast. 2011. aastal kolisid nad kokku elama Djurgårdenis asuvasse korterisse.

Rootsi meedia on nimetanud Sofia Hellqvisti saamist printsi pruudiks tuhkatriinulooks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles