Artises linastuvad kodumaised animafilmid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom ja Fluffy.
Tom ja Fluffy. Foto: Eesti Joonisfilm

Igal laupäeval ja pühapäeval linastuvad kinos Artis kodumaised animafilmid kõige väiksematele kinokülastajatele.

Sel nädalavahetusel on ekraanil kõik kaheksa Nukufilmis valminud Miriami lugu, järgmine ja ülejärgmine nädalavahetus on Eesti Joonisfilmis toodetud Tomi ja Fluffy seikluste päralt.

Miriam ei ole veel koolitüdruk. Ta on tavaline väike plika, aga tema sõbraks ja lemmikloomaks on Kana. Nagu iga teine tavaline tüdruk, kelle lemmikloom on Kana, peab ka tema olema valmis täiesti ootamatuteks asjadeks. Miriami lugudes mängitakse peitust, ehitatakse Kanale pesakasti, jäädakse merehätta, seigeldakse teatris, peetakse piknikku, värvitakse vanu fotosid ning lõhutakse ära üht-teist olulist.

Suure mere ääres asub väike Leiutajateküla ning seal elavad kaks noort koera, Tom ja Fluffy. Nad on teineteisesse armunud. Nende sõber Oskar, kõigile lastele hästi tuntud Lotte isa, on äsja leiutanud suhkrumasina. Ümbermaailmareisilt pöördub tagasi vana koer Klaus. Lisaks seiklevad Tomi ja Fluffy valitud lugudes veel kass Julius ja tiigis elunev ärahellitatud lohe Otto, gurmaanist rott Leo ja valge hiireneiu Julia, väikesed salapärased mehikesed ja helesinised liblikad, ämblik Ferda, putukaema Anna oma kolme vallatu putukalapsega, konn Konrad ning dalmaatsiakoer Viktor.

Lasteanima seansid toimuvad:

18. septembril kl 11.30 "Miriami lood".

19. septembril kl 11.30 "Miriami lood".

25. septembril kl 11.30 "Tom ja Fluffy".

26. septembril kl 11.30 "Tom ja Fluffy"

2. oktoobril kl 11.30 "Tom ja Fluffy"

3. oktoobril kl 11.30 "Tom ja Fluffy"

Alates 9. oktoobrist linastuvad kõikide nädalavahetuste hommikutel kuni aasta lõpuni "Mudilaste multilaeka" filmiseansid: lastele mõeldud animafilmide programmile järgnevad kino lastetoas lustakad mängud mõne animafilmist tuntud kangelase seltsis. Programmi alustab Jänku Juss linnateemaliste filmidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles