Paparatso süüdistab Adam Lambertit peksmises, laulja eitab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Miami rannas vaba päeva nautinud USA laulja Adam Lambert sattus kõmufotograafiga kähmlusse ning viimane esitas politseisse avalduse, milles süüdistas staari peksmises.

Väljaanne TMZ sai enda valdusse politseidokumendid, milles paparatso väidab, et ta «löödi suure rahvahulga ees pikali».

Raportis on ka kirjas, et Lambert krabas tema koti, «kus asus fotokaamera» ja «väänas fotograafi jõuliselt maha». Intsidendist tehtud piltidel on aga näha, et kaamera on paparatso käes, mitte kotis.

Raport märgib ka, et fotograaf ei saanud juhtunu tagajärjel ühtegi sinikat ega marrastust.

Lambert selgitas juhtunut Twitteris: «Peksmine? Ei. Üritasin kaamerat krabada, keegi ei löönud kedagi ja keegi ei olnud maas... See oli sõna otseses mõttes kahjutu. Kui häbi on kuritegu, siis olen süüdi ainult selles.»

Veebisait miami.com kirjutab, et politsei lükkas paparatso avalduse tagasi ning Lambertile süüdistust ei esita. Soovi korral on väidetaval ohvril võimalus otse kohtusse pöörduda.

Pealtnägijate sõnul läks neljapäeva õhtupoolikul lauljal kops üle maksa, kui fotograafid olid teda ja ta kaaskonda rannas tund aega pildistanud ning üks neist teda provotseerima hakkas. Kähmlust tormas lahutama üks Lamberti tantsijatest. Laulja vabandas hiljem Twitteris oma tobeda kübara pärast - ta lootis nii enda isikut varjata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles