Fotod: Bruce Jenner lasi rindu suurendada?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Jenner 17. märtsil
Bruce Jenner 17. märtsil Foto: Vida Press

Olümpiavõitja, teletäht ja Kim Kardashiani kasuisa Bruce Jenner lasi väidetavalt rindu suurendada.

65-aastane staar, kelle avameelne intervjuu Diane Sawyeriga jõuab eetrisse 24. aprillil, on paljude märkide kohaselt soovahetusega järjest tõsisemalt tegelenud.

RadarOnline kirjutas, et mees käis hiljuti rinnaoperatsioonil: «Bruce lasi mõne nädala eest silikoonist rinnaimplantaadid panna. Ta valis väiksemad implantaadid, kuna ei tahtnud naeruväärne välja näha.»

Jenneri esindaja keeldus seda väidet kommenteerimast.

Bruce Jenner kandis 6. aprilli hommikul Malibus matkates punast küünelakki                Foto:
Bruce Jenner kandis 6. aprilli hommikul Malibus matkates punast küünelakki                Foto: Foto: Vida Press

Jenner pole oma soovahetust ametlikult kommenteerinud, kuid tema välimus on viimastel kuudel järjest naiselikumaks muutunud. Lisaks juuste pikaks kasvatamisele ja küünte lakkimisele käis ta kõrisõlme vähendamise operatsioonil. Mees lasi väidetavalt kirurgil ka oma nina naiselikumaks muuta.

Allikate sõnul pole rinnaoperatsioonist taastumine kerge - Jenner peab sidemetes magama ja ta ei tohi raskeid asju tõsta.

«Bruce on olnud emotsionaalne, kuid viimaks ometi tunneb ta, et see on keha, milles ta oleks pidanud sündima,» märkis allikas.

Bruce Jenner tütarde ja kasutütardega                                                                     Foto: Scanpix
Bruce Jenner tütarde ja kasutütardega                                                                     Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles