Tüli majas: koristusfirma arvates maksis «Kodutunde» produtsent oma arveid annetajate rahast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Nilov
Kristi Nilov Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Saate «Kodutunne» produtsent Kirsti Nilov kritiseeris Facebookis puhastufirmat Kuldsed Käed, kust ta sai vastu karmi nähvaka - firma väidab, et Nilov maksis oma isikliku kodu koristamise eest OÜ Õuetuba arvelt, kuhu tuleb «Kodutunde» peredele telefonikõnede kaudu annetatud raha. Nilovi sõnul oli asi aga selles, et just sellel aadressil võtab Õuetuba kliente vastu. 

Nilov avaldas kriitilise postituse Kuldsete Käte Facebooki lehel, millele järgnes avalik sõnaloopimine.

Kristi Nilov: Mul oli kaks aastat koristusfirma - Kuldsed Käed, olin tõeliselt õnnelik alguses, et keegi aitab mind, aga kurb on see, et tänase päevani üritan likvideerida kahju, mis nad mu kodus tekitasid. Olen ostnud erinevate kangusastmetega kodukeemiat, et saada oma tualetid taas puhtaks. Täna võtsin asja korralikult ette, isegi profivahendid ei aita... Lisan pildi sellest, mil iganädalaselt koristustöö mu kodus toimus ja see on tehtud peale suurpuhastust. Keegi oskab ehk soovitada head koristajat?

Kuldsed Käed: Kahju küll, et te ei ole siiamaani ikka veel koristajat leidnud. Lepingu lõpetamine toimus meie algatusel. Erilist kahju te pole ju saanud, kuna maksate kõik arved Õuetuba OÜ arvelt, kuhu heausksed inimesed annetavad!

Kristi Nilov: Kuldsed Käed, kujutad sa pilti vaid milline avaldus? Millised annetajad? Ja kas teie olete OÜ Õuetuba ja teenite seda? Teie arvates siis vahet pole kes maksab, tööd võib eriliselt sitasti teha?

Kristi Nilov: Õuetuba saabki seda maksta, sest Õuetuba võtab peamiselt kõik oma kliendid just sel aadressil vastu, et kulusid kokku hoida. Puhtus oli see vaid mida OÜ Õuetuba teilt palus!

Kristi Nilov: Selgituseks - tõde on tõesti see, et Kuldsed Käed lõpetasid teenuse osutamise, sest mul jäi üks arve viibesse. Minu naaber, kes ka puhastusteenuseid osutab, tuli vaatama, millest ma siis ilma jäin... Ahhetas ja ei uskunud, et keegi lihtsalt käib ruumist läbi ja raha julgeb küsida 50 eurot korra eest! Nad ei võta isegi tolmu mitte, kui raamatuid omad, siis need sinna tolmukihi alla jäävadki. Mitte ühtegi tasapinda nad ei puhasta, klaasitagused ja köögikubupealne pole nende töö. Ainus, mis nad teevad, on keskelt põranda ületõmbamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles