Video! Selgeltnägija Ilona Kaldre on pahane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müstikasaate «Appi tuleb selgeltnägija» esitluse staar oli Ilona Kaldre
Müstikasaate «Appi tuleb selgeltnägija» esitluse staar oli Ilona Kaldre Foto: Viktor Burkivski

Eestimaa üks kõige kuulsamatest selgeltnägijatest, Ilona Kaldre on pahane, et tema nime ja näo alt on tehtud mitmeid libakontosid ja lehekülgi, mille kaudu kergeusklikke «abistatakse».

Foto: Viktor Burkivski

Ilona Kaldre: Näiteks on tehtud minu nime alt selline lehekülg nagu ilonakaldre.ru. See lehekülg on automaatselt toimiv. Olen paar korda selle lehekülje tegijaid korrale püüdnud kutsuda, nende südametunnistusele koputanud, politseile avalduse kirjutanud, kuid kahjuks töötab lehekülg veel tänagi. Need, kes selle teinud on, jagavad minu nime alt konsultatsioone.

Tahaksingi kõiki hoiatada, et palun ärge seda lehekülge kasutage. Need, kes selle all tegutsevad, on petised.

Mind võib leida Facebookis, aga pean siinkohal hoiatama, et ma ei suuda läbi sotsiaalmeedia sugugi kõiki aidata. Aitan juhul, kui näen et minu abi on vältimatu.

Käes on kevad, mida teie Ilona, inimestele sel puhul sooviksite?

Kõik teie soovid mingu täide ja see on ka võimalik! Tuleb vaid konsentreeruda oma soovidele, lasta päikesel end soojendada, võtta vastu vaid positiivseid emotsioone, suhelda inimestega, kõigile naeratada ning sel juhul jätab see kevad meile unustamatu mälestuse hinge ja südamesse.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles