Vend: kuulsus hävitas Gérard Depardieu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Depardieu
Gerard Depardieu Foto: SCANPIX

Prantsuse staari Gérard Depardieu venna Alain Depardieu sõnul hävitas näitleja kuulsus ja pidev meedia vaateväljas olemine.

69-aastane filmiprodutsent Alain Depardieu kirjutas oma 66-aastasest vennast Gérard Depardieu´st raamatu, milles on mitmeid paljastavaid ja šokeerivaid fakte, edastab The Telegraph.

Raamatus seisab, et filmistaar joob 14 pudelit venin päevas ning ta sai kaks aastat tagasi Venemaa kodakondsuse, kuna ei tahtunud maksta Prantsusmaa kõrgeid makse.

«Ma ei mõista teda hukka. Talle meeldib kaamera ees olla, kuid samas see on ta hukk. Ma ei kaitsnud teda piisavalt halbade mõjude eest,» teatas vend.

Venna sõnul ei suuda staar igapäevaelus enam kuigi hästi hakkama saada, kuid elus ei saa teha elatud aega ümber, vaid elada tuleb kohe ja hästi.

Alain Depardieu sõnul muutus ta noorem vend ühel hetkel kontrollimatuks.

Raamatu kohaselt oli Gérard Depardieu juba teismelisena «natuke segane» ning aastatega see «segadus» vaid kasvas.

«Ta ei kuulunud kuhugi gängi, vaid oli koos oma sõbra Jacky Merveille´iga. Kuid ta oli oma olemuselt suurem kui mõni gäng,» teatas vend. vanem vend pidi nooremat pidevalt politseist ära tooma.

Alain Depardieu sõnul on ta Gérard Depardieu´st kaks ja pool aastat vanem ning  info, et nad omavahel ei räägi, ei vasta tõele.

Gérard Depardieu´l tekkis hiiglaslik isu toidu ja veini järele 15 aastat tagasi pärast seda kui talle tehti südameoperatsioon.

Prantsuse staari tuntakse tema hoolimatust käituimisest ja kummalistest seisukohtadest.

Kolm kuud tagasi ilmus filmistaar Esimese maailmasõja mälestusüritusele joobnuna ning ei suutnud esineda. Pärast seda ilmus Prantsuse meedias suur hulk teda kritiseerivaid artikleid.

Kaks aastat tagasi tõsteti ta maha Air France`i lennult, kuna urineeris pardal olles vahekäiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles