Palju õnne! Elu24 toob teieni superkajastuse Cannes`i filmifestivalilt 2015!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 toimetus - Märt Niidassoo; Erlend Štaub; Inna-Katrin Hein; Anu Saagim; Meisi Volt
Elu24 toimetus - Märt Niidassoo; Erlend Štaub; Inna-Katrin Hein; Anu Saagim; Meisi Volt Foto: Erlend Štaub

Prantsusmaa Cannes´i 68. filmifestival kestab tänavu 13. – 24. maini. Suurejooneliselt festivalilt teeb reportaaži ka Elu24 fotograaf Erlend Štaub.

Erlend on varemgi Cannes`i festivalil tööd rabanud. Möödunud aastal tehtud fotod avaldas Kroonika.

Erlend Štaub: Paberimajandus, et üldse löögile pääseda, kestab pea kolm kuud. Ka siis pole veel kindel, et sind üritusele akrediteeritakse. Tänavu alustasin dokumentide vormistamist 2. veebruaril ja kinnituse, et pääsen festivalile, sain alles reedel, 3. aprillil. Määravaks olid kindlasti ka eelmisel aastal tehtud pildid. Need tuli mul saata DHL´iga Prantsusmaale, komisjonile üle vaatamiseks.

Cannes´i filmifestivalil osalemine pole siiski odav lõbu. Lennupiletid, majutus ja muu tuleb endal kinni maksta. Möödunud aastal läks kogu lõbu maksma üle 3000 euro.

Tänavu lähen kohale juba 9. mail ja kajastan kõike, mis Cannes`is toimub. Erlendi pilte ja videolõike näete nii Elu24, kui ka Kroonika veergudel.

Palju õnne meile, teie poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles