Galerii: üritustesari Night of the Blues tõi lavale Leo Lyonsi ja Joe Goochi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kord kuus varasel kolmapäeva õhtul toimub Café Amigo's uus ürituste sari Night of the Blues. Nendel õhtudel see on täiesti teistsugune Café Amigo. Uue sarja Night of the Blues eesmärgiks on näidata rahvusvahelisi bluusi artiste intiimses klubi õhkkonnas, taasluues nende kodumaa atmosfääri ning tuues seda energiat Tallinna.

1.aprillil uue bluusi ürituste sarja Night of the Blues raames Café Amigos kohtusid oma kohalike fännidega «Woodstock'i legend» Leo Lyons ja Joe Gooch, endised TEN YEARS AFTER bändi liikmed, esitledes oma uut projekti Hundred Seventy Split (UK).
 

Leo Lyons on tõeline roki legend - ta esines aastal 1969 maailmatuntud Woodstock muusika festivalil koos oma tolleaegse grupiga TEN YEARS AFTER (UK) ning nende lugu «I’m Going Home» sai Woodstock’i soundtrackiks ning oli salvestatud Woodstock’i dokumentaalfilmi jaoks. Kõik nende albumid said Gold või Platinum staatuse ning on tänapäevalgi saadaval. TYA olid ühed rokk-muusika rajajatest ning nendest on saanud eeskujud hiljemate rock bändide jaoks, näiteks BLACK SABBATH või DEEP PURPLE, and on saanud roki ikoonideks.
 

Hundred Seventy Split on värske projekt - ergutav, võimas, kõrgenergiline Blues/Rock trio, kus säravad kombineeritud talendid Joe Goochi kitarrist/vokaalist, Leo Lyonsi basskitarrist ja Damon Sawyer trummidest.
 
Järgmisel Night of the Blues üritusel (13.05) esitleb juba 40 aastat samas koosluses mänginud Hollandi kollektiiv Barrelhouse valget jazz-bluusi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles