Festival Kaparock tegi teatavaks seekordsed esinejad

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Hot Cosmos Blues Band - plaadiesitlus NO 99`s
Super Hot Cosmos Blues Band - plaadiesitlus NO 99`s Foto: Tiit Mõtus

6. juunil Kohilas Tohisoo mõisapargis toimuv festival Kaparock tegi teatavaks seekordsed esinejad ning käivitas piletite eelmüügi. Esinejaterivi tipust leiab sel korral Super Hot Cosmos Blues Bandi, Dagö, Daniel Levi, J.M.K.E ja Jarek Kasari. Kokku astub festivalil üles 10 ansamblit.

Festivali avab 1983. aastal loodud laulu- ja kandlekapell SimmaniDuo, mis lisab programmile omapärast vürtsi. Järvamaad esindab Kaparockil ans. Andur, lavale astuvad ka kaks Kohilast pärit ansamblit – Merwis ja The Blue Genies. Elektroonilise muusika esindajana näeb ja kuuleb Kaparockil Avoid Dave’i, kus lisaks laulja-helilooja-kitarrist Taavi Paometsale lööb teiste hulgas kaasa ka näosaatest ja «Padjaklubist» tuttav Kristel Aaslaid.
 

Tänasest on avatud ka festivali kodulehekülg www.kaparock.ee, kust leiab lisaks esinejate tutvustusele ja piletiinfole ka teavet festivali eribusside kohta. Festivali väravad avatakse juba kell 2 päeval ning kontsertide planeeritav lõpp on südaööl.
 
Kaparock sai alguse 2000. aastal, mil kohalikud muusikud otsustasid muusika tegemise kõrval proovida kätt ka festivalikorraldajatena. Eelmisel aastal külastas festivali ligemale 2500 inimest. Alates 2013. aastast korraldab festivali LAG Muusikaagentuur koostöös Kohila muusikasõprade ühendusega MTÜ Põder. Alates tänasest on Piletilevis müügil ka festivali piletid, mis maksavad aprilli lõpuni vaid 12 eurot.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles