«Top Gearil» on materjali kahe viimase episoodi jaoks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond
Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond Foto: SCANPIX

BBC-l on väidetavalt materjali piisavalt, et panna kokku kaks viimast episoodi «Top Geari», kuid nende eetrissejõudmine on kahtlane. 

Teletegijad on olukorras, kus Jeremy Clarksonit saab näha juba filmitud saatelõikudes, kuid stuudiosse teda ei lubata, kirjutab The Mirror. Käesolev hooaeg sai ootamatu lõpu, kui produtsenti löönud Clarkson töölt lahti lasti. 

Produtsendid on istunud tundide kaupa stuudios, et monteerida enne Clarksoni vallandamist filmitud lõike. Saatele lähedaste allikate sõnul saaks materjalist kaks täispikka «Top Geari» saadet, kui maha arvata stuudios filmitu ja staariintervjuud. 

«Neil on suurepärast materjali, mis fännidele väga meeldiks - kindlasti kahe saate jagu. Paraku on probleemiks see, et Jeremy Clarkson on saatelõikudes, kuid teda ei saa enam filmida stuudios,» ütles allikas. «Kui James May ja Richard Hammond jätkaksid, saaksid nad stuudiosegmente ise teha, kuid Jeremy kohalolu saates ja puudumist stuudios oleks väga raske siluda. Mõned stuudioga seotud inimesed usuvad kahjuks, et see materjal ei jõua kunagi vaatajate ette.»

Allika sõnul on viimane sõna BBC programmijuht Danny Cohenil ja juhtuda võib kõike.

Insaiderite väitel saab seninägemata klippides näha, kuidas Clarkson, Hammond ja May klassikaliste kabriolettidega sõidavad; väljakutset, kes suudab parima diiliga kasutatud maasturi osta ja kuidas Clarkson võidusõidurajal ja maanteel luksuslimusiinidega sõidab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles